کتاب دعا نويسي را از کجا تهيه کنيم کجا خرید کنیم

کتاب دعا نويسي را از کجا تهيه کنيم یا از کجا خرید کنیم کاملا مشخص هست میتوانید از سایت مکتب دیتا هر کتاب دعا نویسی را خرید کنید.برای دانلود کتاب دعا نويسي را از کجا تهيه کنيم میتوانید مجموعه هزاران کتابهاي دعا نويسي قديمي نسخه اصلي برای خرید و استفاده قرار داده شده است.

برای مشاهده کتابهای علوم غریبه و دعانویسی روی تصویر زیر کلیک کنید

این کتاب های سایت ما درواقع بهترين کتاب دعانويسي قديمي در بین انها وجود دارد.تعداد آنها بسیار زیاد می باشد.در پکیج های گوناگونی قرار داده شده اند تا نیاز همه را برطرف کنند.

همچنین میتوانید در کانال هزاران آموزش علوم غریبه رایگان   بر روی آن کلیک کنید یا در تلگرام خود وارد کنید تا به کانال وارد شوید

از کتابهای تکی مثل کتاب هزار طلسم یا کتاب کنزالحسینی و شمس المعارف تا پکیج 50 کتاب برتر تا تعداد بیشتر 100 تایی و 200 تایی و یک پکیج جامع 960 عددی برای شما اماده کرده ایم

این کتاب را میتوان بر روی موبایل یا کامپیوتر استفاده کرد یا حتی انهار ار نیز چاپ کرد.در واقع اینها دانلود کتاب دعا و طلسم براي موبايل می باشند که بخوبی میتوان از انها استفاده کرد.

اگر خوب انها را بررسی کنید میبینید که مباحث گوناگون دعا نویسی را پوشش داده اند.از بحث نجوم و سرکتاب گرفته تا مباحثی مثل اوفاق و دانش طلسمات که البته کتاب طلسم بسیار زیادی در بین انها وجود دارد تا مباحث گوناگون دیگر

آثار قدرتمندی مانند کتاب رستاخيز مردگان یا کتاب نکرونوميکون نیز از سایت میتونید تهیه کنید

امیدواریم پاسخ سوال کتاب دعا نويسي را از کجا تهيه کنيم را پیدا کرده باشید

حالا توضیحاتی در مورد دعا نویسی و طلسم و علوم غریبه میدهیم:

در دوران باستان، علم جادو در بابل در اوج خود بود. خداوند متعال دو فرشته را به شکل انسان به زمین می فرستد.

این فرشتگان قرار بود مردم را از مضرات سحر و خرافات آن آگاه کنند و آنها را از جادو حفظ کنند. با این حال، این فرشتگان نیز باید جادو را آشکار کنند تا جادوی جادوگران را باطل کنند تا بتوانند بر جادو غلبه کنند.

این امر باعث می شود گروهی از افراد به جمع جادوگران بپیوندند و نگرانی های جدیدی برای مردم ایجاد کنند. هر چند آن دو فرشته به مردم گفتند که این یک آزمایش جدید الهی است، اما گوش نکردند.

آنان که دو فرشته به نام های هاروت و ماروت به بابل فرستادند گفتند: ما آزمایشی هستیم، پس کافر مباش. – بدون گفتن به کسی یاد ندادند.

اما آنها چیزی از دو فرشته یاد گرفتند تا این زوج را از هم جدا کنند. اما بدون اذن خدا به کسی آسیبی نمی رساندند. آنها چیزی یاد می گرفتند که برایشان خوب نبود.

همانا می‌دانستند کسانی که چنین چیزهایی می‌خرند، در آخرت بهره‌ای ندارند. اگر فقط می دانستند که چقدر خودشان را برای چیزی فروختند.» (سوره بقره، آیه 102)

همانطور که آیه فوق نشان می دهد، این دو فرشته برای آموزش مردم روی زمین فرستاده شده اند. سوال این است که آیا فرشتگان می توانند برای انسان معلم باشند؟

پاسخ این سؤال در خود آیه است که خداوند آنها را به شکل انسان به زمین فرستاد. این را در آیه 9 سوره انعام نیز می توان دید:

همانطور که از آیه فوق نشان می دهد، ساحران بدون اذن خداوند نمی توانند به کسی آسیب برسانند. این بدان معنا نیست که جبر وجود دارد. خیر، این نشانه یکی از روش های توحید است.

یعنی تمام قدرت های این دنیا از قدرت الهی بهره مند هستند. حتی قدرت شعله سوزاندن، قدرت بریدن شمشیر، به فرمان اوست. این بدان معنا نیست که یک جادوگر بر خلاف اراده خدا بر خلقت تأثیر می گذارد.

و اینطور نیست که حکومت خدا را محدود کنند، اینها از تأثیرات و خصوصیاتی است که خداوند در موجودات مختلف مقرر داشته است.

برخی از آن به نفع خود استفاده می کنند و برخی از آن سوء استفاده می کنند. این آزادی و اختیاری که خداوند در اختیار انسان ها قرار داده است، وسیله ای برای امتحان شدن آنهاست.

جادو چیست؟

می توان گفت که جادو از قدیم الایام در بین مردم رواج داشته است. اما تاریخ دقیقی نداریم. اگر سحر و جادو را تعریف کنیم، می توان گفت که سحر و جادو یک عمل غیرعادی است که افراد را تحت تأثیر قرار می دهد. گاهی به صورت چشم بند است، گاهی روانی و خیالی.

جادو در فرهنگ لغت به دو معنا به کار رفته است.

  1. به معنای تقلب و نیرنگ و حیله.
  2. آنچه راز و راز است.

واژه سحر در قرآن به سه معنا به کار رفته است:

  1. شعبده بازی و رویاهای غیر واقعی.
  2. صدا زدن شیاطین به صورت خاص و کمک خواستن از آنها.
  3. خرافات برخی افراد را مورد انتقاد قرار می دهند که می توان با سحر و جادو جوهر چیزی را تغییر داد. مثلاً انسان را می توان از طریق او به حیوان تبدیل کرد. اما این چیزی جز یک توهم نیست. غیرواقعی.

واژه سحر در آیات قرآنی «طه»، «شعراء»، «یونیس»، «اعراف» و غیره به کار رفته است. در ماجراهای پیامبران خدا مانند حضرت موسی، عیسی و پیامبر اکرم (ص) می توان نتیجه گرفت که سحر از نظر قرآن به دو قسمت تقسیم می شود.

  1. جایی که هدف حیله، چشم بند و تمرکز باشد، جادو نیست. در زمان موسی، ساحران برای حرکت دادن عصای خود از جادو استفاده می کردند.

در نتیجه سحر و جادو، به نظرشان رسید که چوب ها و طناب هایشان در حال تقلا است.» (طه، 66).

آنها چشمان مردم را مسحور می کردند، آنها را می ترساندند و جادوی بزرگی انجام می دادند. (اعراف، 116).

از این آیات معلوم می شود که سحر حقیقتی ندارد و نمی تواند چیزی را تحت تأثیر قرار دهد. شاید این ترفند جادوگران باشد که به این شکل خود را نشان می دهد.

  1. از بعضی از آیات قرآن معلوم می شود که بعضی از طلسم ها تأثیر دارد. در برخی آیات آمده است که برای جدا کردن زن و شوهر از سحر و جادو استفاده می کردند.

آیا سحر و جادو فقط اثر روانی دارد یا اثر فیزیکی دارد؟

برخی معتقدند که جادو فقط اثر روانی دارد. لازم به ذکر است که برخی از شعبده بازان برای فریب افراد ساده لوح از مواد شیمیایی استفاده می کردند.

مثلاً وقتی در مورد ساحران زمان حضرت موسی (ع) می خوانیم، می بینیم که این ساحران ماده شیمیایی را در عصای خود پنهان می کردند که در هنگام فرود آمدن تابش خورشید یا در اثر دمای خاصی عصا را به حرکت در می آورد. چنین “جادویی” را می توان در زمان ما پیدا کرد.

جادو از نظر اسلام

همه فقهای اسلام بر این عقیده اند که سحر و جادو حرام است. در این باره احادیثی داریم که به برخی از آنها می پردازیم.

امام علی (ع) می فرماید: «کسی که سحر را کم و بیش بیاموزد به معنای کافر است. رابطه او با خدا به کلی قطع خواهد شد.»

اما اگر این روش ها را بیاموزد تا جادوی شعبده بازان را باطل کند، اشکالی ندارد.

در حدیثی درباره امام صادق (علیه السلام) آمده است: «یکی از ساحرانی که برای سحر پول می گرفت خدمت آن حضرت رسید و گفت: هنر من سحر است. برای همین پول می گیرم.

من با آن پول نیازهای روزانه ام را می پردازم. من هم با آن پول به حج رفتم. اما اکنون او را ترک کردم و توبه کردم. آیا راهی برای من وجود دارد؟» امام صادق علیه السلام در پاسخ فرمودند: گره سحر را بگشا، اما گره سحر نبند.

تفسیر این حدیث به گونه ای است که می توان سحر را باطل کرد، اما سحر حرام است.

جادوگری در نگاه تورات

در تورات، سحر و جادو نیز عملی ناپسند در نظر گرفته شده است. بدین ترتیب در تورات آمده است: «کسی که با جن و ساحر همبستر شود و در زنا از آنها پیروی کند، او را از قومش دور می کنیم».

در کتاب مقدس، قاموس، آمده است: «روشن بود که در شریعت موسی جایی برای سحر و جادو وجود نداشت، و شریعت کسانی را که به سحر و جادو مراجعه می کردند به شدت منع می کرد.

جالب اینجاست که نویسنده کتاب قاموس اذعان دارد که با این وجود یهودیان جادوگری را آموختند. بر خلاف تورات، یهودیان چنین فکر نمی کنند. از این رو قرآن به شدت آنها را سرزنش می کند و تاکید می کند که خود را گران می فروشند.

جادوی زمان ما

امروزه علمی وجود دارد که شعبده بازان در گذشته از آن برای انجام سحر و جادو استفاده می کردند.

  1. استفاده از مواد شیمیایی خاص. از این رو، چنان که در داستان موسی (علیه السلام) نقل شده است، از مواد شیمیایی برای حرکت دادن عصا مانند مار استفاده کردند.

البته استفاده از مواد شیمیایی هرگز ممنوع نشده است. ما باید در مورد آنها بیشتر بدانیم. اما اگر از آنها برای فریب مردم استفاده شود، نوعی جادو محسوب می شود.

  1. برای استفاده از هیپنوتیزم، تله پاتی.

البته این علم نیز علم ایجابی محسوب می شود. می تواند در زمینه های مختلف زندگی انسان مفید باشد. اما جادوگران از آن سوء استفاده می کردند و از آن برای ارعاب و فریب مردم استفاده می کردند. اگر امروز هم در مقابل افراد ساده لوح استفاده می شود سحر و جادو محسوب می شود.

به طور خلاصه می توان گفت که جادو معنای گسترده ای دارد. در عین حال ثابت شده است که قدرت اراده انسان بسیار قوی است. نوابغ ما با پرورش خواسته های خود به جایی رسیدند که می توانستند کارهای خارق العاده ای انجام دهند.

همچنین باید توجه داشت که نفس را به دو صورت می توان پرورش داد، به شیوه شیطانی و به شیوه شیطانی. اگر به شیوه شیطانی تربیت کنید، نفس شما قدرت پاکی دارد. اما اگر آنها را به شیوه ای شیطانی تربیت کنید، قدرت شیطانی خواهید داشت.

هر دو ممکن است کارهای خارق العاده ای انجام دهند، اما در اولی مثبت و در دومی منفی. خداوند ما را از شر جادوگران و جادوگران حفظ کند. آمین!

دیدگاهتان را بنویسید

Item added to cart.
0 items - تومان0